top of page

Inför din ankomst

Välkommen till FSL Kongress 2023 i Malmö!

 

Din personliga sida, QR-kod och namnskylt
Vid anmälan till kongressen fick du en länk till din personliga sida. Där hittar du relevant information om din anmälan och även den QR-kod som du behöver för att skriva ut din namnskylt på plats i Malmö. Namnskylten ska du ha på dig under tiden som du besöker kongressområdet. På namnskylten finns även biljetter till valda sociala aktiviteter.

 

För dig som ska gå kongresskurs

För dig som ska gå kongresskurs finns det obligatoriska digitala förberedelseuppgifter. Du ska ha fått ett mail med inloggningsuppgifter från kursplattformen Modux. Ta en titt i skräpposten om du inte finner det i din inkorg. När du är inloggad i kursplattformen ser du dina kongresskurser och kan påbörja det förberedande arbetet. Du måste genomföra alla digitala uppgifter innan midnatt den 25 september.

Malmö Arena

Årets FSL Kongress kommer att hållas på Malmö Arena. 

📍Adress: Hyllie Stationstorg 2, 215 32 Malmö
Klicka här för karta

 

Registrering och utställning

Du når huvudingången till Malmö Arena via Hyllie Stationstorg. Innanför huvudingången på entréplan hittar du registreringsdisken där du hämtar ut din namnskylt. Du når sedan föreläsningssalarna, Palissad Öst/Väst/Syd en trappa ner från entréplan (våning 0). 

 

Utställningsområdet är fördelat i foajén runt arenarummet. Se här vilka som är årets sponsorer. 

 

Transport till kongressen

Det är ett planerat tågstopp mellan Malmö och Lund under FSL Kongressvecka, så tänk på att vara ute i god tid. Ersättningsbussar är insatta, läs mer på SJ's och Skånetrafikens hemsida. 

Om du planerar att köra till Malmö Arena så finner du karta över nära parkeringsplatser här

 

Servering av lunch och kaffe

All servering av kaffe och fika hittar du på de olika stationerna i utställningsområdet i foajén. Titta gärna runt efter de olika stationerna om det är lång kö. Den sittande lunchen serveras i arenarummet tisdag och onsdag. Torsdagens lunch serveras i Percys restaurang. Om du har anmält specialkost finns det utskrivet på din namnskylt.

 

FSL Kongress program

Det kommer inte att finnas något tryckt program på plats, utan all information finns på hemsidan. Vill du skriva ut programmet själv innan du kommer på plats kan du göra det här. Tänk på att hemsidan har den senaste uppdaterade versionen. 

 

Tisdag 26 september
Klicka här och läs mer om respektive programpunkt under tisdagen 26/9.

 

Onsdag 27 september
Klicka här och läs mer om respektive programpunkt under onsdagen 27/9.

 

Torsdag 28 september

Klicka här och läs mer om respektive programpunkt under torsdagen 28/9.

 

Socialt program

Årets FSL Kongress bjuder på Afterwork mingel i utställningen där du får tid att träffa kollegor samt alla samarbetspartners. På tisdagens AW avnjuter vi "Mingla med SLS" med god plockmat och FSL's signatur-dryck "Lemuren". På onsdagens AW ska vi "Mingla med Facket" för att sen samlas på en festlig middag på onsdagskvällen med god mat och musik av Loulou Lamotte. 

 

Efter torsdagens kongressprogram blir det "Mingla med Mellberg", där Skånes Övergripande Studierektor Caroline Mellberg bjuder alla Skånes Studierektorer på en härlig AW med spännande inslag och gofika.

 

Kontakt

Vid frågor kontakta MKON: info@mkon.se, 040-258550. 

 

Varmt välkommen!

 

FSL Kongress 2023

Nu träffas vi fysiskt för att kunna bilda nätverk, inspireras, dela med oss och växa tillsammans!

bottom of page