top of page

Inför din ankomst

Välkommen till FSL Kongress i Malmö!

 

Din personliga sida, QR-kod och namnskylt
Vid anmälan till kongressen fick du en länk till din personliga sida. Där hittar du relevant information om din anmälan och även den QR-kod som du behöver för att skriva ut din namnskylt på plats i Malmö. Namnskylten ska du ha på dig under tiden som du besöker kongressområdet. 

 

För dig som ska gå kongresskurs

För dig som ska gå kongresskurs finns det obligatoriska digitala förberedelseuppgifter. Innan 1. september, när uppgiften släpps, får du ett mail med inloggningsuppgifter från kursplattformen Modux. Ta en titt i skräpposten om du inte finner det i din inkorg. När du är inloggad i kursplattformen ser du dina kongresskurser och kan påbörja den digitala hemuppgiften. Du måste genomföra alla digitala uppgifter innan midnatt den 23 september, för att kunna komma väl förberedd till kongressen.

Malmö Arena

Årets FSL Kongress kommer att hållas på Malmö Arena. 

📍Adress: Hyllie Stationstorg 2, 215 32 Malmö
Klicka här för karta

 

Registrering och utställning

Du når huvudingången till Malmö Arena via Hyllie Stationstorg. Innanför huvudingången på entréplan hittar du registreringsdisken där du hämtar ut din namnskylt. Du når sedan föreläsningssalarna, Palissad Öst/Väst/Syd en trappa ner från entréplan (våning 0). 

 

Utställningsområdet äger rum i foajé öst. Se här vilka som är årets sponsorer. 

 

Transport till kongressen

Malmö Arena är belägen i Hyllie. Dit kommer du enkelt med tåg och buss från hela landet samt från Köpenhamn.

Om du planerar att köra bil till Hyllie så finner du karta över nära parkeringsplatser här

 

Servering av lunch och kaffe

All servering av kaffe och fika hittar du på de olika stationerna i utställningsområdet. Lunchen hålls i Foaje väst och är stående för maximal möjlighet för mingel och flexibilitet för dig som kanske behöver kolla mejl eller ringa samtal. Om du har anmält specialkost finns det utskrivet på din namnskylt och du kan själva plocka angiven specialkost i buffetområdet.

 

FSL Kongress program

Det kommer inte att finnas något tryckt program på plats, utan all information finns på hemsidan. Vill du skriva ut programmet själv innan du kommer på plats kan du göra det här. Tänk på att hemsidan alltid har den senaste uppdaterade versionen och att ändringar kan förekomma löpande. 

 

Tisdagen
Klicka här och läs mer om respektive programpunkt under tisdagen 24/9.

 

Onsdagen
Klicka här och läs mer om respektive programpunkt under onsdagen 25/9.

 

Torsdag

Klicka här och läs mer om respektive programpunkt under torsdagen 26/9.

 

Socialt program

FSL Kongress bjuder tisdag och onsdag kl 17-19 på Afterwork mingel i utställningen där du får tid att träffa kollegor samt alla samarbetspartners. På torsdagen bjuds skånska studierektorer på Afterwork Mingel med Caroline Mellberg.

Kontakt

Vid frågor kontakta MKON: info@mkon.se, 040-258550. 

 

Varmt välkommen!

 

FSL Kongress - Vi prioriterar att träffas fysiskt för att kunna bilda nätverk, inspireras, dela med oss och växa tillsammans!

bottom of page