top of page

För Sponsorer

Anmälan av sponsorskap gör ni här!
 

Är ni redan sponsor på årets kongress? Anmäl vilka personer från ert företag som ska vara på plats här.

Klicka på respektive bild om du önskar att förstora bilderna.

Inbjudan_sponsorer 2.jpg
Skärmavbild 2023-04-11 kl. 09.51.19.png
Praktisk information till sponsorer

I er bokade monteryta ingår monterpersonal. Dessa personer är inte automatiskt anmälda utan skall anmälas och ev fler kollegor (till en kostnad) gör ni det på denna länk.

Inflyttningstid
Bästa tid för inflytt är dagen innan konferensen, måndag 25 september kl. 12.00-16.00. Allt skall vara klart och all emballage skall vara borttaget tills kl. 16.00. Registrering för deltagare startar på tisdag kl 07.30, sedan startar det vetenskapliga programmet kl. 08.30.

 

Avlastning av montermaterial sker via huvudentrén. Kör in i det avspärrade området och lasta av. Kör ut igen och parkera på annan plats.

Demonteringstid
Utflytt kan ske efter lunch på torsdag 28 september kl. 14.00 ni får självklart vara kvar till konferensens slut kl. 15:15.

Allt montermaterial som finns kvar på Malmö Arena efter kl 17 på torsdag tar Mäss-Service med sig och förvarar på sitt lager i Oxie. Ni bokar själva upphämtning och ni anger då följande adress:
Malmö Mäss-Service, FSL 2023, Ert företagsnamn, Lockarpsvägen 10, 238 41 OXIE.

Förråd

Inne på arenan erbjuds kostnadsfritt för att ställa av saker & emballage. Alla utställare delar på förrådet tillsammans och de finns inga låsbara skåp. Alla utställare har eget ansvar för de saker som ställs in i förrådet. 

 

El & IT

El ingår i sponsorskapet och på arenan finns ett kostnadsfritt trådlöst nätverk att tillgå för alla utställare. Vid behov av nätverkskabel så skall detta beställas i förväg av Malmö Mäss-service.

 

Möbler/mässmaterial

Möbler (t ex bord/stol) och annat mässmaterial ska beställas i förväg. Ni beställer det av Malmö Mäss-service AB.

 

Utställningens öppettider
Utställningen är öppen under mötesdagarnas öppettider. För mer exakta tider hänvisar vi till det vetenskapliga programmet.

 

Leveransadress
Malmö Arena huvudentré
Hyllie Stationstorg 2, 215 32 Malmö
Märk "Malin Odell, FSL 2023”
Kontaktnummer 0765 - 42 04 79
Arenan kan ta emot ert gods från måndagen den 25 september kl. 08.00

Förtäring för er
Alla kaffepauser serveras i utställningsområdet, detsamma gäller minglet på tisdagen. Lunch till alla utställare kommer serveras tillsammans med deltagarna i arenarummet tisdag, onsdag & torsdag i Percys Restaurang.

Socialt program
Konferensmiddag kommer hållas på Malmö Arena och underhållning kommer att finnas under middagen. Om ni önskar delta på denna, anmäler ni er samtidigt som ni gör er personliga registrering eller kontaktar oss om ni vill lägga till middagar om ni redan är registrerade.

Städning
Utställare ansvarar själv för städning i den egna montern.

Parkering
Sker i Hyllieområdet och dess olika närliggande parkeringar. Se bifogad bild på de närmaste parkeringsområdena. Tänk på: Vid inlastningstillfället är de okej att stå utanför entrén, men bilen skall så fort den är tom köras till närmaste parkering.


Avbokningsvillkor
Vid avbeställning av sponsorpaket eller utställarpaket ska sponsorn/utställaren erlägga:
100 % av värdet för paket enligt beställningen inom 30 dagar gällande utställd faktura.

Betalningsvillkor
MKON AB hanterar partners/utställning på uppdrag av Framtidens Specialistläkare.
Betalning skall vara MKON AB tillhanda innan konferensen börjar. Om betalning inte inkommer i tid reserverar vi oss rätten att sälja utställningsplatsen till ett annat företag/organisation. Betalningsvillkor är 30 dagar.

Utländsk fakturamottagare
Tillhandahållna tjänster enligt Avtalet kan, om Utställaren är etablerad utanför Sverige, anses vara omsatta i det land Utställaren är registrerad och omfattas av s.k. omvänd betalningsskyldighet (reverse charge). Om Utställaren är etablerad inom EU ska giltigt VAT‐nummer skickas till Leverantören för att Utställaren ska
erhålla faktura utan svensk moms.
Vänligen kontakta MKON AB för faktura utan svensk moms info@mkon.se

Behandling av personuppgifter 
Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar i rutan ”Jag har läst och godkänner integritetspolicyn” i vårt digitala anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt integritetspolicyn. MKON AB och arrangören av FSL är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer om integritetspolicyn för konferensen här >>

Regler & Ansvar
Vi utgår ifrån att ni har en egen ansvarsförsäkring. FSL 2023 eller Malmö Arena påtar sig inget ansvar för utställningens varor, produkter, verktyg, m.m. vare sig före, under eller efter arrangemanget. Utställaren har ansvar för all utrustning i montern både egen och hyrd under hela mässperioden. Om speciellt värdefull eller ömtålig utrustning används i samband med utställning rekommenderar vi att utställaren beställer bevakning av utrustningen alternativt bokar vakthållning. Mötet eller anläggning påtar sig inget ansvar för utställningens varor, produkter, verktyg, m.m. vare sig före, under eller efter arrangemanget. Utställaren har ansvar för all utrustning i montern både egen och hyrd under hela perioden. Utställare får inte överskrida gränserna för den bokade utställningsytan. All servering och försäljning av mat och dryck, handhas av anläggningen, undantaget är godis och frukt, tänk på att det kan finnas deltagare med luftburen allergi.
Stearin-, värmeljus eller brinnande lyktor är inte tillåtna.
Utrymningsvägar får under inga omständigheter blockeras.

Det är vi/MKON som sköter de praktiska bitarna kring konferensen och ni finner oss i
registreringsdisken under samtliga kongressdagar. Är det något du undrar över är du välkommen till oss.
Det är här du hämtar ut din namnbricka som fungerar som inpasseringskort.

Har ni frågor är ni varmt välkomna att ta kontakt med Christoffer Kronström.

Christoffer Kronström
Projektledare
MKON
christoffer@mkon.se
0766-97 76 00

bottom of page